Spiral Potato, merkezi Ankara’da olan tamamen yerli bir firma. Spiral Potato’da patatesler, ince spiral olarak dilimlenerek cips şeklinde kızartılıyor ve çıtır çıtır sıcak olarak baharatlarla servis ediliyor. 3 farklı türde satışa sunuluyor. Spiral Potato, Ribbon Potato ve Curly Potato.


Spiral Potato franchise yatırım maliyeti yaklaşık 10.000TL. Ürünün birim maliyeti 40 Kuruş. Ciro Hedefi ise; tanesi 2,5 TL.den minimum günlük ortalama 150 satış gerçekleştirmek.
Spiral Potato; Türkiye genelinde ana cadde ve işlek yerler için franchising veriyor. Franhise almayı düşünenlerden ise; aktif çalışma isteği, bilgi ve deneyimlerin işe en iyi şekilde aktarılması, takım çalışmasına uygunluk, organizasyon ve finansal planlama yeteneği bekliyor. Başvurmak isteyenler için iletişim bilgilerini aşağıya ekledim.
Spiral Potato Franchise Yetkilisi: Murat Kök
Telefon: (312) 344 60 93 – (532) 272 81 30
Adres: İvedik Organize Sanayi Bölgesi. 24.Cadde. No:165/30 Ostim-ANKARA
Mail: info@spiralpotato.net
Web: www.spiralpotato.net
acaba o şehirdeki işlek caddeyi sizmi ayarlıyorsunuz yoksa bizmi ayarlayacağız bizim öyle bir caddede o yeri ayarlama şansımız yok siz ayarlarsanız çalışıp ödeyebiliriz günde 150 patates satsak 375 tl yapar 30 günde 11250 tl yapar 1250 liralık patates alsak 10 bini size rahat bir şekilde ödeyebiliriz bir ayda borç biter ne dersiniz. saygılarımla