22 Mart 2025

12. Bayim Olur Musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı – EYLÜL 2014

Bayilik ve franchise fuarı

bayim-olur-musun-franchising-bayilik-markalı-ürünler-fuarı-eylül-2014-firmalar-şirketlerMedya fors Fuarcılık organizasyonu ve UFRAD işbirliği ile düzenlenen Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, bu yıl 18-21 Eylül 2014 tarihleri arasında 12. Kez düzenlenecek.

Medyafors Fuarcılık organizasyonu ve UFRADişbirliğiyle 12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarı 4 günde 26.312 kişi ziyaret etti. Türkiye’nin dört bir yanından bayilik ve franchise almak isteyen girişimcilerin akınına uğrayan fuara 300′e yakın marka katıldı. Firmalar satış noktalarını arttırmak için, kendi  işinin patronu olmak isteyen girişimcilerle önemli görüşmeler yaptılar.

Yeni Bayilik Franchising Fuarı Buluşma Tarihi: 18-21 Eylül 2014

Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı bu yıl 18–21 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek. CNR Fuar Merkezi 2 ve 4. Hall’lerde gerçekleştirilecek fuar, franchise ve markalı bayilik veren firmaları, girişimci ve yatırımcılarla 12. kez İstanbul‘da buluşturacak.

Yeni çalışmalar ve sürprizlerle, fuar 2014 yılında da franchise sektörüne damgasını vuracak.Tüm sektörleri franchise sistemi çatısı altında toplayan fuar, bir yandan uluslararası markalara ev sahipliği yaparken öte yandan ulusal markaların güçlenmesine ve onların yurtdışına açılarak birer uluslararası markaya dönüşmelerine ön ayak olacak. En önemli hedefimiz; Türkiye’den daha fazla markamızın dünya pazarına açılmasını sağlayarak ülke ekonomisine katkıda bulunmak. Fuarı geçen yıl 21.200 kişi ziyaret ederken, bu yıl yerli-yabancı ziyaretçi sayımız 26.312′e ulaştı. Geçen yıl 300 olan marka sayısı bu yıl 400′e çıktı.
Bu veriler, fuarın her geçen yıl giderek büyüdüğünü ve daha çok ilgi gördüğünün göstergesidir. Yabancı yatırımcılar Türk markalarıyla birebir ilgilenerek önemli görüşmeler yaptılar ve yeni işbirliklerinin altyapısını oluşturdular. Fuar, ülkemizin uluslararası pazarlarda daha fazla markayla temsil edilebilmesi için de yeni fırsatlar sunmaktadır.

Web: www.bayimolurmusun.com



Kişisel Gelişim

Evden Yaptığım İşimi Nasıl Geliştirip Büyütebilirim?

by Editör in E-Ticaret 0

Bir arkadaşım, geçenlerde evinde lüks ve oldukça zarif hediye paketleri yapma işine başladı.. Yeni ve küçük bir girişimci olarak, kendisi işini geliştirip büyütmek ve devamlı müşteriler edinip sayılarını çoğaltmak için yapılabilecek şeyleri, farklı yöntemleri öğrenmek [...]

İlk yorum sizden gelsin!

Yorum Yazın

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.


*